Imprimare
Friptura marinata de porc
Friptura marinata de porc

Autor: Isabela Ichim

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta - friptura marinata de porc

Ingredientele retetei culinare:

=> 1kg ceafa de porc

=> 2 capatani de usturoi

=> 2 linguri cimbru

=> 1/2l apa

=> sare si piper


Prepararea retetei culinare:

            Cureti usturoiul, il pisezi si-l amesteci cu cimbrul, apa, piper si sare dupa gust. Obtii o marinata groasa ca o smantana pe care o lasi la rece pana pregatesti carnea. Tai carnea de porc felii, o bati ca pentru snitele, o presari cu sare, apoi asezi intr-un vas un strat de felii de carne, le ungi cu marinata pregatita, apoi alt strat de carne si continui pana termini carnea si marinata. Lasi carnea sa se marineze astfel 2-3 zile, apoi o frigi pe gratarul incins.

Notite:
Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
3 serviri
Cantitate:
1,6kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 17:11:55 +0100
Vizualizata:
2249

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF