Imprimare
Conopida cu sos de rosii
Conopida cu sos de rosii

Autor: Crinela Strafert, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - conopida cu sos de rosii

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 conopida

=> 1 cana suc de rosii

=> 100g cascaval

=> sare

=> 2 linguri unt sau o ceasca ulei


Prepararea retetei culinare:

           Desfaci conopida in buchetele, o speli si o pui la fiert in apa cu sare care clocoteste. Se scurge cand este fiarta si se pune intr-o cratita unsa cu unt, se acopera cu suc de rosii sarat si putin indulcit. Se rade cascaval peste conopida si se coace la cuptor 1/2 ora, dupa care se serveste calda.

Notite:

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
2 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 20:13:15 +0100
Vizualizata:
1797

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF