Imprimare
Evantai de vinete
Evantai de vinete

Autor: Ileana Tandar, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(5Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - evantai de vinete

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 vinete mai mici

=> 2 cepe mari

=> 2 rosii mari

=> 200g sunca sau kaiser

=> 200g cascaval

=> sare

=> piper 

 


Prepararea retetei culinare:

           Speli vinetele si le tai evantai, fara sa le decojesti. Le pudrezi cu sare si piper. Rosiile, ceapa, sunca si cascavalul se taie in felii subtiri si se asaza intre feliile de vinete. Torni in tava ulei si pui evantaiele la cuptor timp de 30 de minute.

Notite:

Se servesc ca atare sau ca garnituri.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
4 serviri
Cantitate:
2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 20:34:56 +0200
Vizualizata:
1552

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF