Imprimare
Spanac cu oua si praz
Spanac cu oua si praz

Autor: Diana Grigore, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - spanac cu oua si praz

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g praz

=> 500g spanac

=> 1 ardei gras rosu

=> 4 oua

=> 2 linguri unt

=> 1 lingura faina

=> 250ml supa de legume

=> 125g smantana degresata

=> nucsoara

=> piper

=> sare

 

Prepararea retetei culinare:

           Cureti spanacul, il speli de frunza cu frunza si il tai in fasii. Cureti si speli prazul si ardeiul. Tai prazul in rondele, iar ardeiul in cubulete. Intr-o tigaie, topesti untul si calesti timp de 3 minute prazul si ardeiul. Adaugi spanacul si continui sa le calesti impreuna, pana se inmoaie. Torni faina dizolvata in 100ml supa de legume rece, amesteci, apoi picuri cate putina supa calda.

            Dupa ce sosul s-a ingrosat, pui smantana, nucsoara, sare si piper dupa gust si dupa indicatia medicului si lasi mancarea sa mai dea in cateva clocote. Fierbi ouale cleioase. Le racesti, le decojesti si le tai in jumatate. Le aranjezi pe farfurie, impreuna cu piureul de spanac si legumele. Daca iti place prazul crud, pastreaza cateva rondele pentru decor.

Notite:

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:39:33 +0100
Vizualizata:
1459

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF