« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu carne Aripi de curcan in aspic

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Scrie email
Aripi de curcan in aspic
Aripi de curcan in aspic

Autor: Ileana Tandar, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - aripi de curcan in aspic

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 aripi de curcan

=> 1 morcov

=> 1 telina

=> 1 radacina de patrunjel

=> 1 lingurita seminte de chimen 

=> 1 lamaie

=> 1 legatura patrunjel verde

=> sare


Prepararea retetei culinare:

           Cureti radacinoasele. Speli aripile de curcan si legumele si le fierbi impreuna cu chimenul, la foc mic, in 3l apa usor sarata, indepartand spuma care se formeaza la inceput. Cand carnea se desprinde usor de pe oase, iar zeama a scazut la jumatate, probezi intr-o lingura daca se incheaga lichidul. Daca nu se intareste, fie fierbi in continuare zeama, fie adaugi 1-2 plicuri gelatina, in prealabil inmuiata.

            Strecori supa, o sarezi dupa indicatia medicului si o amesteci cu zeama de lamaie. Cureti carnea de oase si pielite. Repartizezi in castroanele carnea si zeama. Daca doresti, decorezi portiile cu morcov si rondele de ou fiert. Dai aspicul la frigider pentru 3 ore. Introduci recipientele in apa calda si rastorni aspicul pe farfurie. Il decorezi cu frunze de patrunjel si il consumi cu hrean.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
over 2,5 h
Dificultate:
Normal
Portii:
8 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:41:47 +0100
Vizualizata:
1783

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 689 vizitatori online