« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Chiftele din ghebe
Chiftele din ghebe

Autor: Setlina Meianu, com. Puchenii Mari, jud. Prahova

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(8Voturi)

Descriere:

Reteta culinara de post - chiftele de ghebe

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g ghebe congelate

=> 1 ceapa

=> 2-3 catei de usturoi

=> 1 legatura verdeata

=> 1 cartof fiert

=> putin praf de copt

=> sare si piper

=> 2 cesti faina

=> ulei

 


Prepararea retetei culinare:

            Dai ghebele decongelate prin masina de tocat, le preezi bine de zeama si adaugi ceapa rasa, usturoiul ras, cartoful fiert dat prin razatoare, praful de copt, verdeata tocata, sare, piper si jumatate din faina. Formezi chiftele pe care le treci prin faina si le prajesti in ulei incins.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 15 min
Dificultate:
Normal
Portii:
8 serviri
Cantitate:
1,4 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 02:30:50 +0100
Vizualizata:
3906

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
radu vasile Comments available: Sb 19 mar 2011 09:46:37 +0100
e o reteta foarte buna usor de preparat si foarte gustoasa
Agustin Comments available: Du 22 iul 2012 00:41:53 +0200
Gata, deja am terminat-o, este exotaeicnpla. Am folosit 15 lingurite faina, fara sa mai adaug deloc apa.Ma duc sa pregatesc niste crutoane........mmmmmm !
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 426 vizitatori online