« Culinare »

Prune

Retete SFATURI CULINARE Inainte de prepararea carnii de pasare...

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

Inainte de prepararea carnii de pasare... Imprimare Email
Scris de Bucatarul   

Inainte de preparare, carnea se curata de eventualele resturi de pene sau fulgi, de cheagurile de sange, se taie obligatoriu glanda de deasupra cozii ( grasimea pe care o contine are un miros foarte neplacut ) si apoi se spala cu apa rece. Daca urmeaza sa o frigeti sau sa o prajiti, trebuie si bine stearsa de apa, cu un servet absorbant.

Ultima actualizare în Sâmbătă, 28 Noiembrie 2009 14:54
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare